| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Rebel in the Rye
(2017)
Kategorite:
Biografi Drame
Shkrimtari:
Danny Strong, Kenneth Slawenski (biography "J.D. Salinger: A Life")
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Zoey Deutch, Kevin Spacey, Nicholas Hoult, Sarah Paulson
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA