| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Stronger
(2017)
Kategorite:
Biografi Drame
Shkrimtari:
John Pollono (screenplay by), Jeff Bauman (based on the book "Stronger" by), Bret Witter (based on the book "Stronger" by)
Gjatesia:
119 min
Aktoret:
Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Miranda Richardson, Richard Lane Jr.
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA