| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
A Taxi Driver
(2017)
Kategorite:
Aksion Drame Histori
Shkrimtari:
Yu-na Eom
Gjatesia:
137 min
Aktoret:
Kang-ho Song, Thomas Kretschmann, Hae-jin Yoo, Jun-yeol Ryu
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA