| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Cinderella Man
(2005)
Kategorite:
Biografi Drame Sport
Shkrimtari:
Cliff Hollingsworth (screenplay), Akiva Goldsman (screenplay), Cliff Hollingsworth (story)
Gjatesia:
144 min
Aktoret:
Russell Crowe, Renée Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA