| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Physician
(2013)
Kategorite:
Aventure Drame Histori
Shkrimtari:
Jan Berger (screenplay), Philipp Stölzl, Simon Block, Christoph Müller
Gjatesia:
150 min
Aktoret:
Tom Payne, Stellan Skarsgård, Olivier Martinez, Emma Rigby
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA