| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Starred Up
(2013)
Kategorite:
Drame Krim
Shkrimtari:
Jonathan Asser
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Jack O'Connell, Gilly Gilchrist, Frederick Schmidt, Edna Caskey
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA