| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Escobar: Paradise Lost
(2014)
Kategorite:
Drame Krim Romance
Shkrimtari:
Andrea Di Stefano, Andrea Di Stefano (adaptation), Francesca Marciano (adaptation)
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Brady Corbet, Claudia Traisac
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA