| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Public Enemies
(2009)
Kategorite:
Biografi Drame Krim
Shkrimtari:
Ronan Bennett (screenplay), Michael Mann (screenplay), Ann Biderman (screenplay), Bryan Burrough (book)
Gjatesia:
140 min
Aktoret:
Christian Bale, Christian Stolte, Jason Clarke, Johnny Depp
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA