| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Fighting
(2009)
Kategorite:
Aksion Drame Sport
Shkrimtari:
Robert Munic, Dito Montiel
Gjatesia:
105 min
Aktoret:
Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao, Michael Rivera
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA