| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Monchora(2016)
(2016)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Saradindu Bandopaddhyay (novel), Sandip Ray (screenplay)
Gjatesia:
135 min
Aktoret:
Paran Banerjee, Abir Chatterjee, Raima Sen, Saswata Chatterjee
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA