| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Warriors of the Rainbow: Seediq Bale I
(2011)
Kategorite:
Aksion Drame Histori
Shkrimtari:
Te-Sheng Wei (screenplay)
Gjatesia:
144 min
Aktoret:
Nolay Piho, Chih-Hsiang Ma, Masanobu Andô, Sabu Kawahara
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA