| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Home Alone
(1990)
Kategorite:
Familjar Komedi
Shkrimtari:
John Hughes
Gjatesia:
103 min
Aktoret:
Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA