| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Fantastiko-Shkencor
jeta e aktoreve nuk eshte ashtu sic duket pasi jo ne pak raste stresi shkaterron cdo gje qe ke ne jete..
Shkrimtari: Ari Folman Aktoret: Robin Wright, Harvey Keitel, Jon Hamm, Kodi Smit-McPhee
122 min
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA