| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Lajme
Një vështrim nga Leonardo Di Caprio se si ndryshimet klimatike ndikojnë në mjedisin tonë dhe çfarë shoqëria mund të bëjë për të parandaluar zhdukjen e specieve të rrezikuara, ekosiste..
Shkrimtari: Fisher Stevens Aktoret: Elon Musk, Pope Francis, Ban Ki-Moon, Lindsey Allen
96 min
Dokumentari i cili e gjurmon historinë e parave që nga shoqëritë antike të shkëmbimeve të sendeve deri në lëvizjet e mëdha të tregjeve financiare, i vë në pah praktikat e bankave qendr..
Shkrimtari: Torsten Hoffmann, Michael Watchulonis Aktoret: John Barrett, Andreas M. Antonopoulos, Jeffrey A. Tucker, Matt Miller
60 min
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA