| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Horror
Historia e dy miqve që përfshihen në botën e demonëve duke lexuar një lloj libri misterioz i cili thërret djallin e vërtetë dhe ndodh një incident i tmerrshëm.
Shkrimtari: Arkin Aktaç Aktoret: Ufuk Asar, Kübra Balcan, Halil Ibrahim Gezer, Altan Gördüm
97 min
Një shkencëtare dhe një mësuese që jetojnë në një të ardhme të shkatërruar e të vështirë, ndërmarrin një udhëtim mbijetese me një vajzë të vogël e të veçantë të quajtur Mel..
Shkrimtari: Colm McCarthy Aktoret: Gemma Arterton, Glenn Close, Anamaria Marinca, Dominique Tipper
111 min
Anabel dhe Lukas janë të përkushtuar në rritjen e mbesave që i kishte braktisur babai i tyrë 5 vjet më parë…. por si kishin mbijetuar ata?
Shkrimtari: Andrés Muschietti Aktoret: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse
100 min
Një grup shokësh kthehen në shtëpi me një shok për ta ndihmuar të tregojë një sekret, por mësojnë se sekretet e vjetra janë dhe vdekjeprurëse.
Shkrimtari: Glenn Douglas Packard Aktoret: Daniel Wilkinson, Brian Raetz, Lindsey Nicole, Ryan Moore
N/A
Pasi ish gansteri i Londrës Çarli Arçër vritet nga një bandë rrugësh, vëllai i tij Riçi kthehet nga Spanja për të hetuar dhe…
Shkrimtari: Sacha Bennett Aktoret: Ian Ogilvy, Alison Doody, Christopher Ellison, Danny-Boy Hatchard
94 min
Një mama dhe e bija e saj shpërngulen për të jetuar në një qytet të ri ku zbulojnë se në shtëpinë ngjitur një vajzë ka vrarë prindërit e saj. Kur vajza e saj miqësohet me djalin e m..
Shkrimtari: Mark Tonderai Aktoret: Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Elisabeth Shue, Gil Bellows
101 min
Një nënë dhe djali i saj çlirojnë tmerre të paimagjinueshme nga papafingoja e shtëpisë së tyre në fshat.
Shkrimtari: D.J. Caruso Aktoret: Kate Beckinsale, Mel Raido, Lucas Till, Duncan Joiner
92 min
Grupe të ndryshme njerëzish provojnë t'i mbijetojnë një sulmi zombi që prek të gjithë popullatën në Seoul.
Shkrimtari: Sang-ho Yeon Aktoret: Seung-ryong Ryu, Franciska Friede, Joon Lee, Eun-kyung Shim
92 min
Shkatërrimi një film aksion/horror , që është i fokusuar në dy gra , te cilat janë të rrëmbyera me 50 gra të tjera të detyruar të luftojnë njëra me tjetren duke përdorur duart e tyr..
Shkrimtari: Josh C. Waller Aktoret: Zoë Bell, Rachel Nichols, Tracie Thoms, Bruce Thomas
92 min
Një njeri i specializuar në demaskimin e dukurive paranormale vendoset në dhomën 1408 në hotelin Dolphin në Nju Jork.Menjëhere pasi ai vendoset përballet me një terror të paimagjinushem.
Shkrimtari: Mikael Håfström Aktoret: John Cusack, Paul Birchard, Margot Leicester, Walter Lewis
104 min
Tre miq që shkojnë për pushime në një apartament të veçuar, pushtohen nga një forcë paranormale.
Shkrimtari: C.A. Cooper Aktoret: Eaoifa Forward, Dan Paton, Rachel Warren, Fin Banks
90 min
Një skuadër minatorësh qymyri bllokohen 600 metra nën tokë pas një shembje katastrofale. Pas një farë kohe, kur ajri bëhet më toksik, minatorët fillojnë e çmenden…
Shkrimtari: Ben Ketai Aktoret: Brent Briscoe, Kurt Caceres, Eric Etebari, Jeff Fahey
89 min
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA